Uvod u komunikacijske vještine i vještine upravljanja konfliktima na radnom mjestu


 
Za uspjeh u odnosima s drugim ljudima najvažnije su komunikacijske vještine. Ne postoji stupanj prirođenih komunikacijskih vještina koji se ne može unaprijediti. Rezultati tih unapređenja su instant djelotvorni, a proces njihovog usvajanja pobuđuje radoznalost i dodatno uvećava želju za njihovim unapređivanjem. Jedini uvjet za njihovo usvajanje je spremnost na učenje i ulaganje u sebe.
 
Edukacija je namijenjena svim zaposlenima neovisno o njihovoj struci, zanimanju i radnom mjestu.
 
Cilj radionice je približiti polaznicima (zaposlenima) na upečatljiv i zabavan način komunikacijske vještine i vještine upravljanja i rješavanja unutarnjih i vanjskih konflikata te sporova na i u vezi s radom (radnim mjestom). Kroz interakciju i vježbe, pokušat ćemo otkriti neke od najdubljih tajni ljudske prirode i uputiti na njena ograničenja koja predstavljaju ozbiljni, ali savladivi problem u ljudskoj interakciji. Ova radionica ima zadaću zainteresirati polaznike za ove važne teme s ciljem postupnog ovladavanja vještinama koje u znatnoj mjeri mogu unaprijediti odnose između članova tima na radnom mjestu, odnose između članova tima i menadžmenta, odnose između njih i klijenata i dobavljača te svakovrsne osobne odnose. Ove vještine mogu u znatnoj mjeri osnažiti timski rad, radnu atmosferu, motivaciju, inicijativu, kreativnost, inovativnost, osobno zadovoljstvo, poslovni ugled i uspjeh. Koristi od ovakvog pristupa doslovce nastupaju odmah.
 

Voditelj radionice
Dr. sc. Srđan Šimac, predsjednik HUM-a i sudac, jedan je o pionira medijacije u Hrvatskoj i jedan od najiskusnijih medijatora, trener medijatora. On ima dugogodišnje iskustvo u rješavanju konflikata i sporova, ranom upravljanju njima, kao i u vođenju, upravljanju i organizacijskim vještinama, te u edukaciji različitih profila stručnjaka u zemlji i inozemstvu. Mjesto održavanja radionice HUB, Gacka 16, Zagreb

Broj polaznika
15 polaznika
Trajanje radionice
Dva dana po pet sati, ukupno 10 sati
 
Način izvođenja radionice
Radionica je dinamična, interaktivna, uz zajednički rad te uz rad u malim grupama, korištenjem raznolikih pomagala, filmova, vježbi i dr.
Potvrda o sudjelovanju
Svaki polaznik radionice dobit će potvrdu o sudjelovanju.
 
Cijena edukacije
750,00 kn + PDV po polazniku.
 
Prijavom na program preko gumba u nastavku, na mail dobivate detaljan dvodnevni program te potrebne podatke za uplatu.
 

Prijavi se na HUM edukaciju

 
Zadovoljstvo i uspjeh ne proizlaze iz odsustva konflikata/problema, već iz njihovog rješavanja.