Agent Desk predstavlja program stručnog usavršavanja agenata iz TMC mreže koji se uživo i putem snimki informiraju o svim trenutnim i budućim procedurama, novostima aviokompanija i potencijalnim operativnim problemima. Agent Desk održava se dva puta mjesečno u dvije skupine kako bi omogućio da što veći broj korisnika iz TMC mreže sudjeluje u radionici.

 

„Agent Desk je namijenjen agentima u avioprometu i travel industriji gdje svaka dva tjedna prolazimo teme novih procedura, novosti aviokompanija i prodajne momente bitne za poslovanje.

Uvijek smo se vodili motom ‘budi bolja verzija sebe’ pa je tako cilj TMC-a kao glavnog organizatora ovih radionica biti u toku s najnovijim procesima i razvojnim momentima te našim partnerima, 

osim tehnologije, omogućiti visoku razinu informiranosti u svakom novonastalom segmentu industrije. „

Dario Karl 

Poslovni izlet u turizam započeo je kao avioagent u jednoj od većih agencija u Hrvatskoj, no njegov interes za tehnologijama isprofilirao ga je kao dio razvojnog tima TMC-a. Začetnik je i voditelj Agent Desk programa, strastveni je zaljubljenik u sport,  slobodno vrijeme koristi za pisanje stručnih radova te putovanja.

Pošalji nam upit