Dijeljeni (coworking) prostor

Mjesto susreta i povezivanja

Travel&Technology HUB Gacka16 – zajednički prostor za ostvarenje vaše poslovne ideje

POVEZIVANJE


Razmijenjivanjem poslovnih ideja, informacija i resursa te rješavanje problema znatno je olakšano u prostoru gdje zajedno djeluje više pojedinaca sa zajedničkim interesima.

SAVJETOVANJE


Osiguravamo vam savjete i stručnu podršku za vaše poslovanje u industriji putovanja. Korisnicima su dostupne edukacije, paneli i razna događanja povezana s poslovanjem u industriji putovanja.

Dijeljeni prostor Travel & Technology Hub Gacka16 idealan je za sve koji traže fleksibilan, potpuno opremljen ured, poticajnu radnu atmosferu te za sve željne razmjenjivanja ideja i znanja.

 

Kome je namijenjen dijeljeni (coworking) prostor Travel & Technology HUB-a Gacka16?

 

  • Malim tvrtkama do 3 zaposlena ili freelancerima koji se bave djelatnošću vezanom za turizam i tehnologije
  • Start up projektima koji su vezani za turizam i tehnologije

Parking za bicikle

Kuhinja

Dvorana za sastanke i prezentacije

Prostor za odmor

Tuširaone

Spavaonica

Coworking prostor za turizam


Dijeljeni prostor za turizam predstavlja platformu namijenjenu individualcima i agencijama čije je područje djelovanja u industriji putovanja i turizma. Bilo da ste profesionalac u potrazi za novim uredom, freelancer s potrebom poslovne adrese, želite poticajno radno okruženje za svoj start-up tim ili vam je samo potrebna prostorija za poslovne sastanke – HUB Gacka16 nudi prostor idealan za vaše potrebe.

Radni prostor prilagođavamo željama i preferencijama korisnika.

Coworking prostor za IT poslovanje


Ukoliko se vidite u poslu dizajnera, programera ili developera, te tražite prostor s cjelokupnom tehničkom podrškom u kojem možete izraziti svoju kreativnost, tada je IT Coworking mjesto za vas!