Coworking

Coworking prostor nije samo zajedničko dijeljenje ureda.

U Travel & Technolgy HUB-u coworking predstavlja:

NETWORKING


Razmijenjivanjem poslovnih ideja, informacija i resursa i rješavanje problema znatno je olakšano u prostoru gdje zajedno djeluje više pojedinaca sa zajedničkim interesima.

CONSULTING


Našim korisnicima osiguravamo kvalitetne edukacije, savjete i stručnu podršku te ih povezujemo u široku mrežu suradnika iz Travel & IT industrije.

Coworking prostor Travel & Technology Hub-a idealan je za sve koji traže fleksibilan, potpuno opremljen ured, pozitivnu radnu atmosferu te za sve željne razmjenjivanja ideja i znanja.

 

Kome je namijenjen Cowork prostor Travel & Technology HUB-a?

  • Malim tvrtkama do 3 zaposlena ili freelancerima koji se bave djelatnošću vezanom za turizam i tehnologije
  • Start up projektima koji su vezani za turizam i tehnologije

Parking za bicikle

Kuhinja

Dvorane za sastanke i prezentacije

Lounge prostor

Tuširaone

Spavaonica

Travel Coworking


Travel coworking platforma namijenjena je individualcima i agencijama čije je područje djelovanja turizam. Bilo da ste profesionalac u potrazi za novim uredom, freelancer s potrebom poslovne adrese, želite stimulirajuće radno okruženje za svoj start-up tim ili vam je samo potrebna prostorija za poslovne sastanke – Travel Hub nudi prostor idealan za vaše potrebe.

Radni prostor prilagođavamo željama i preferencijama korisnika.

IT Coworking


Ukoliko se vidite u poslu dizajnera, programera ili developera, te tražite prostor s cjelokupnom tehničkom podrškom u kojem možete izraziti svoju kreativnost, tada je IT Coworking mjesto za vas!