DOBROTVORNA VEČER AFRIKE S DEJANOM NEMČIĆEM
“ZAJEDNO ZA AFRIKU!”

Dejan Nemčić, profesor je geografije koji je prije dvije godine pokrenuo projekt“ Afrika – možemo zajedno”. Dejan je u ove dvije godine opremio stotine afričkih škola i bar tisuću je onih koje trebaju pomoć. Dejanova nas je priča, put i veliko srce inspiriralo da napravimo Travellounge zajedno, zajedno za Afriku!

24.10. biti će prva dobrotvorna večer putovanja gdje ćemo upoznati onu drugu stranu Afrike, Dejanovu Afriku. Dolaskom, donacijom, širenjem priče o projektu možemo zajedno učiniti jako puno toga, a nekima i spasiti život.Dejan za nas ima stvarno orginalne priče i uz projekt upoznat će nas s ljepotama Tanzanije. Dejan je ipak i profesor geografije!

“Želja mi je bila opremati afričke škole i kupovati lijekove protiv malarije. Kada sam krenuo s projektom shvatio sam da možemo više.Afrika treba pomoć i zajedno to možemo!
Mnogi ljudi prateći ovaj projekt i slušajući predavanja odlučili su izići iz svoje komforne zone, dobili su onaj impuls hrabrosti da naprave velike stvari za svijet oko sebe!”

Jedna tvoja kuna pomaže za izgradnju škole, a 5 spašava život oboljelima od malarije! Svoju donaciju možeš uplatiti na račun Dejanove udruge “MOŽEMO ZAJEDNO”, a sav novac prikupljen ide za potrebe gradnje škole, obrazovanje djece u Tanzaniji.

ŠIRI I ŠERAJ DOBRO i vidimo se na večeri Afrike 24.10. u Gackoj 16, Zagreb.

HAKUNA MATATA!

Travellounge & Dejan

Event Details

24.10.2018.
19:00
HUB Gacka16

Register Now