U suradnji s AIR FRANCE-KLM Travellounge te poziva na još jednu večer putopisnih druženja. Idemo u Kolumbiju!

I ovaj put pobrinuli smo se za drugačiju prezentaciju destinacije kroz originalne priče i iskustva onih koji su tamo bili.

Svoj doživljaj Kolumbije podijelit će s nama:

PUTOHOLICARI: IVA & BRANKO
IDA PRESTER PEŠEVSKI

Kako je izgledalo njihovo putovanje, što su doživjeli i koje su nezaboravne avanture prošli na drugom kraju svijeta u Južnoj Americi saznat ćemo na prvom jesenskom Travelloungeu.

Zašto je Kolumbija najbolja zemlja u kojoj je ikada bio reći će nam i Robert Dacesin- RIO priče sa putovanja– koji je napisao i kompletan vodič za Kolumbiju i putopisnu knjigu- tri mjeseca putovanja po Južnoj Americi.

“Kolumbija je sve popularnija destinacije. Dijelom popularnosti treba zahvaliti seriji „Narcos“ i poznatom liku kolumbijskom gangster, krijumčaru kokaina i vođi Medellinskog kartela, Pablu Escobaru. Najpoznatija komuna u Medellinu, Comuna 13 – nekada je bila mjesto kriminala, ubojstava, krvoprolića, a danas je mjesto glazbe, plesa, umjetnosti koje svakako treba posjetiti. Kolumbija je nekada bila najopasnije, a danas najšarenije mjesto, slažu se svi koji ju posjete.”

Kolumbija skriva mnoge ljepote, zanimljive gradove, džunglu i karipske plaže. O ljepotama ove države i zašto bi se i Kolumbija trebala naći na vašoj listi informirati će nas Ida Prester i Putoholicari.

Svoje mjesto potrebno je rezervirati na način da se prijavite na stranici: https://bit.ly/2WlfJfZ.

Ulaz na ovaj Travellounge je BESPLATAN.
Vidimo se 19.11. u Gackoj 16 u 19 sati!

Rujana Lukač & Travellounge tim

Event Details

19.11.2019.
7.30
HUB Gacka16

Register Now