Travellounge je program koji jednom mjesečno donosi priču o nekoj destinaciji. Svaka večer putovanja drugačija je na svoj način. Ovdje se slušaju originalne priče govornika koji dijele svoje iskustvo putovanja, uvijek otvoreni za dodatna pitanja. Na večerima putovanja probat ćete lokalna jela, popiti neobično piće, slušati glazbu baš iz te zemlje i doživjeti destinaciju na jedan drugačiji način, kroz 5 osjetila.

„Travellounge je nastao iz želje da se iskustvo s putovanja prenese drugima na jedan nov, životan način, kroz priču. Odgovori na pitanje “kako ti je tamo bilo?” i “koliko košta karta?” nisu dovoljan razlog da se odlučimo za neku destinaciju jer želimo više, želimo detalje. Zašto ići tamo? Što se to tamo može probati, vidjeti, doživjeti ili upoznati. Odgovore na takva pitanja možeš čuti na Travelloungeu. Nek ti Travellounge bude motivacija, inspiracija i razlog bliže tvojoj odluci da konačno posjetiš destinaciju o kojoj si čuo svašta, ali sada si siguran da ideš. Opusti se i budi mi dragi gost Travelloungea!“

Rujana Lukač 

Iako je rođena u Zagrebu cijeli svijet smatra svojim domom. Predstavnica je Home Exchangea u Hrvatskoj i začetnica programa Travellounge. Ako ne priprema nove teme u HUB-u Gacka16 onda putuje svijetom i bilježi nove spoznaje koje će nam rado prenijeti po povratku.