TMC konferencija omogućava lakši pristup informacijama i inovacijama iz industrije putovanja te predstavlja tehnologije i tvrtke koje uspješno odgovaraju na tehnološke i druge izazove u industriji putovanja. Konferencije na jedinstven način putem tehnologija, predavanja i neformalnog dijela druženja nastoje povezati međusobno putničke agencije, korporacije, aviokompanije i GDS-ove. Tijekom svake TMC konferencije možete saznati i novitete unutar TMC Core-a i njegovih modula.

 

„Korjenite promjene u industriji putovanja nas izuzetno vesele, ali i obvezuju da budemo otvoreni, učimo, informiramo se i povezujemo. Pratimo trendove i predvodimo industriju u inovativnom spajanju tradicionalnih rješenja i novih tehnoloških mogućnosti. „

 

Anđelko Ćalušić

Anđelko Ćalušić osnivač je tvrtke Ulix Travel. U želji da odgovori na potrebe svoje tvrtke osnovao je tvrtku Travel Management Company. TMC jedini u regiji pruža tehnološka rješenja u industriji putovanja, ali i visoku razinu usluge i podrške te Travel Management u pravom smislu riječi. Anđelko je kroz ovu tvrtku spojio svoje dvije strasti: industriju putovanja i razvoj tehnologije.

HUB Gacka16

7.11.2018. 14.00