Proslave na otvorenom

Želite proslaviti rođendan, organizirati prezentaciju ili jednostavno provesti vrijeme u prirodi s prijateljima i obitelji, javite nam se s povjerenjem.

 

Novootvorena lokacija u Zagrebu, sa raznim dodatnim aktivnostima, gdje ste okruženi zvukom ptica pošto je ornitološki park udaljen svega kilometar zračne linije. Iznajmljuje se novouređen, kompletno opremljen prostor za odmor i proslave , nalazimo se u Zagrebu, 15 minuta od centra, CRNKOVEČKA CESTA 26.

Oko potpuno ograđene parcele nalazi se okućnica od 7000 kvadrata unutar koje se nalaze četiri terase, igralište za badminton, odbojku, dječji labirint i parking. Terase su okružene prirodnim hladom, a na otvorenoj natkrivenoj terasi nalazi se potpuno opremljena funkcionalna kuhinja s pripadajućim stolovima i klupama. Dva sanitarna čvora sa tuševima od kojih je jedan prilagođen osobama s posebnim potrebama. Za boravak na terasi kapacitet je oko 20 sjedećih mjesta plus vrtne ljuljačke. Prostor je idealna za proslave rođendana, prezentacije, obiteljska druženja te sve ostale proslave na otvorenom. Kućni ljubimci su dobrodošli, nema brige da negdje pobjegnu jer je sve ograđeno.

— Dnevni najam terase s bazenom do 4 sata- 800,00 kn

— Dnevni najam terase do 4 sata- 600,00 kn

— Dnevni najam terase s bazenom (vikend) do 4 sata-1.000,00 kn

— Dnevni najam terase (vikend) do 4 sata- 800,00 kn

***Dnevni najam uključuje : dječje igralište, roštilj sa pripremljenim drvima, terasa sa/ bez bazena, parking, kuhinja ***

Sve što dodatne usluge mogu se dogovoriti naknadno

Organizacija dječjeg rođendana

Proslava dječjeg rođendana veliki je događaj za Vaše dijete kao i za cijelu obitelj. Nudimo proslave dječjih rođendana na otvorenom u prirodnom ambijentu.

Prostor je savršen za zabavu, a dok se djeca igraju, odrasli mogu provesti bezbrižne trenutke u njihovoj blizini budući da o djeci brinu animatori. Javite nam se i rezervirajte termin za dječji rođendan.

Trajanje do 2,5 sata do 10 djece- 2.300,00 kn

U cijenu su uključeni:

  • dekoracije
  • terasa sa pristupom bazenu i šatorom
  • kuhinja i sanitarni čvor
  • labirint za djecu, badminton, ostale razne igre na otvorenom
  • mini radionica o sadnji bilja
  • fotografiranje cijelog rođendana
  • grickalice i sokovi 
  • LEDO torta
  • animatore (2)

DODATNA NADOPLATA:

  • napuhanac za skakanje po izboru uz nadoplatu

 

 

Prilikom dolaska ostavlja se polog od 500,00 kn za slučaj štete, koji se vraća prilikom odlaska.

***PDV nije uračunat u sve navedene cijene***

 

 

Za sve ostalo po dogovoru nazvati na mobitel 00385996154090 ili mail adresu hoteli@ulixtravel.com