Travel&Technology HUB Gacka16

proizašao je iz dugogodišnjeg iskustva rada u industriji putovanja te je 2017. otvorio svoja vrata kao autentično mjesto susreta u regiji. Naš osnivač je tvrtka TMC koja djeluje kao konsolidator te pruža tehnološka rješenja u industriji putovanja putničkim agencijama, zrakoplovnim tvrtkama, zračnim lukama i korporacijama.

Okupljamo i pružamo podršku malim poduzetnicima i startup-ovima te onima koji se bave razvojem tehnologija u industriji putovanja. Omogućavamo individualcima, freelancerima i malim tvrtkama da surađuju međusobno i kroz zajedničku podršku, umrežavanje i razmjenu iskustva razvijaju svoje poslovanje u domeni putovanja i turizma.

Kroz otvorenost i uzajamnost potičemo na razmjenu znanja, te međusobno podupiranje i pomoć u poslovanju. HUB Gacka16 ima za cilj stvoriti atmosferu koja će vas poticati na učinkovitost i proaktivnost s ciljem osobnog i profesionalnog rasta. Kao potpuno jedinstveno mjesto u regiji, HUB Gacka16 neprocjenjiv je dom zbog okruženja koje stvara i potiče.Smješteni smo u ulici Gacka 16, u širem centru Zagreba, te smo svojom lokacijom lako dostupni svima. Nalazimo se u moderno uređenom, opremljenom prostoru koji je zahvaljujući svojoj modularnosti prilagodljiv korisnicima.

NAŠE VRIJEDNOSTI

otvorenost, uzajamnost, proaktivnost i rast

NAŠA MISIJA

Kroz individualna savjetovanja, podršku i povezivanje pružiti podršku malim poduzetnicima koji tek ulaze u svijet industrije putovanja, inspirirati i širiti zajednicu partnera i prijatelja.

NAŠ TEAM

Tamina

tamina.sirola@gacka16.com +385 99 4410 932

Pošalji nam upit